Ben Work for January- Sept-30

Work done in March:

  • Changing mandatory insurance and pricing: 0.5 hr

all billed at $55/h = 0.5*$55 = $27.5

Total: $27.5

Work done in July:

  • Debug, research, and solution of problem with 4-hour protection, debug an estimated time for update agreements a backend orders: 2.67 hr
  • Skype – 4-hour protection, update rental agreements, update backend reservation – possibility of assigning a price list: 3.67 hr
  • Debug and realization 4-hour protection even over days and minutes, transfer times to LA time: 1.67 hr
  • skype – resolve backend order where vehicles are not blocked: 0.51 hr
  • Tours project preparation (feasibility discussion): 0.28 hr
  • Ticket 2536: 0.25 hr

Total= 9 hr- 2hr (free monthly hours) = 7

all billed at $55/h = 7*$55 = $385

Total= $385

Work done in August:

  • Tours: 3.33 hr
  • Tours – finished, uploaded to their server, testing and resolve problems with JS cache + skype: 1.67 hr
  • Putting tours online: 0.08 hr
  • Check why emails from tours are not send: 0.18 hr

Total= 5.26 hr- 2hr (free monthly hours) = 3.26

All billed at $55/h = 3.26*$55 = $179

Total= $179

Work done in September:

  • Small updates in the tours: 0.08 hr
  • Discussion of feasibilities: 1.2 hr
  • Debug and test their problems: 0.92 hr
  • New features – points: 3.66 hr
    • 2  create new functionality allowing different delivery and pickup addresses for booking
    • 3 Create new functionality allowing the customer to select the options during the booking process
    • 6 slider
  • Customer support: 0.08hr
  • Two adresses, out of service tool, skype, apply previous things to their site with configuration and tests: 5.08 hr
  • Skype, new features – assign Crash Damage, apply points 1 and 5 to their server, updated hours to select box, updated closest time algorithm: 0.86 hr
  • Update of two locations: 0.7 hr

Total= 13.3 hr- 2hr (free monthly hours) = 11.3 hr

All billed at $55/h = 11.3*$55 = $621.5

Total $621.5

Total= $27.5+$385+ $179+$621.5 = $1213